Pasta tuńczykowo-pietruszkowa to pomysł na zdrową pastę na kanapki. Zielona pietruszka świetnie smakuje z tuńczykiem. Jestem pewna, że polubicie poniższą pastę, ponieważ jest błyskawiczna w przygotowaniu :) Składniki na porcję dla 2 osób: 1 puszka tuńczyka w sosie własnym (120 g po odsączeniu) połowa pęczka zielonej pietruszki (30 g) 3 łyżki oliwy z oliwek 1 ząbek czosnku sól, pieprz Tuńczyka odsączyć. Pietruszkę umyć, osuszyć. Do kielicha blendera dodać pietruszkę i obrany ząbek czosnku. Wlać 1 łyżkę oliwy. Cał... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)