Korniszony

Korniszony

Korniszony

Pomysł na wykorzystanie małych ogórków gruntowych - korniszony wraz z dodatkiem marchewki, chrzanu oraz czosnku w zalewie octowej. Idealne do sałatek lub jako dodatek do obiadu czy też na kanapki.  Składniki na każdy słoik do 0,5 l*: małe ogórki gruntowe 1 gałązka kopru 2 ząbki obranego czosnku pokrojonego na 2-3 kawałki kawałek świeżego, obranego chrzanu kilka plasterków surowej, obranej marchewki 1/2 łyżeczki gorczycy 2 kulki ziela angielskiego 1 listek laurowy zalewa 5 szklanek wody 1 szklanka octu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ugotować

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.