Chleb łyżką mieszany pieczony w naczyniu żaroodpornym

Chleb łyżką mieszany pieczony w naczyniu żaroodpornym

Chleb łyżką mieszany pieczony w naczyniu żaroodpornym

Dzisiaj podzielę się z Wami przepisem na domowy chleb z miękkim środkiem i chrupiącą skórką, który jest łatwy i szybki do przygotowania. Poniższe pieczywo należy upiec w naczyniu żaroodpornym.  Na początku wszystkie składniki na chleb należy wymieszać ze sobą (za pomocą łyżki) i ciasto p ozostawić do dwukrotnego wyrośnięcia. Gotowe ciasto chlebowe przełożyć do gorącego naczynia żaroodpornego i upiec. Prawda, że przygotowanie domowego chleba brzmi bardzo prosto? 😊 Ps. Chleb najlepiej smakuje w dniu pieczen... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ugotować

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.