Gotowe w : 2 h Liczba porcji : 10 kawałków Ciasto jakie dziś Wam chcę zaproponować nosi nazwę styropian. Przepis ma już kilka lat, a ja nadal nie wiem skąd ta nazwa się wzięła. Możliwe, że osoba która go wymyśliła uznała, że masa kokosowa przypominała swoją konsystencją styropian. Ja jednak skłaniam się ku temu, aby opisać ją jako puszystą, kokosowo-serniczkową piankę. Oczywiście nie byłabym sobą i musiałam wtrącić swoje trzy grosze i do pierwotnej wersji przepisu dodałam dżem. Musze przyznać, że to połącz... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...