Zupa z kimichi

Zupa z kimichi

Zupa z kimichi

Hej! Czy gotowaliście kiedyś zupę z kimichi? Polecam z całego serca, bo doznania smakowe są ciut inne od znanej zupy choćby kwaśnicy, a poza tym jest szalenie rozgrzewająca. Gotujemy ją na kostce schabowej, tak jak każdą inną zupę. Musimy tylko odpowiednio wcześniej przygotować sobie kimichi, które może sobie stać w lodówce bardzo długo. ( Przepis tutaj ) Potrzebujemy: Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tylko pysznie

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.