Hej! Od kilku dni jestem szczęśliwą właścicielką wolnowara. Kiedy przeglądałam niektóre blogi, napotykałam się na przepisy potraw z wolnowara. No i co tu mówić, pozazdrościłam. Teraz ja też mogę delektować się wybranymi potrawami. Na pierwszy rzut poszedł schab w młodej kapuście. I tak sobie pykał, pykał, pykał z pięć godzin, a ja ciągle zaglądałam czy już. Dobrze, że ma przezroczystą pokrywę, bo gdybym musiała potem doliczyć po 10 minut za każde uchylenie pokrywki, to bym chyba jadła go na drugi dzień. Opłac... czytaj dalej...
Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...