Mazurek kokosowo-czekoladowy – kuchnia podkarpacka

Mazurek kokosowo-czekoladowy – kuchnia podkarpacka

Mazurek kokosowo-czekoladowy – kuchnia podkarpacka

Mazurek kokosowo-czekoladowy – kuchnia podkarpacka Lokalizacja: Kormanice, gmina Fredropol, powiat przemyski Przepis, który dzisiaj Wam proponuję, to mazurek kokosowo-czekoladowy. Składa się on z dwóch kruchych ciast o lekkim posmaku cytryny, upieczonych z masą kokosową, a przełożony jest masą na bazie białek, masła i kakao. Ciasto łączy w sobie kilka smaków, które harmonijnie współgrają. Mazurek najlepszy jest na drugi dzień, kiedy ciasto zmięknie i warstwy się połączą. Przepis Koła Gospodyń Wiejskich w Korman... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Trzeci talerz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.