Przepis na : obiad
Nie każdy lubi jeść podroby drobiowe, ale ja należą do osób, które je uwielbiają! Zwłaszcza serca drobiowe! Najlepsze jedzonko ever! Polecam przygotować je z fasolką szparagową i szpeclami od Prime Frost ! Składniki: 100 g serc drobiowych 100 g szpecli - klusek jajecznych 250 g fasolki szparagowej ciętej mrożonej przyprawy: pieprz, sól, zioła prowansalskie, czosnek granulowany 10 ml oleju rzepakowego do smażenia Sposób przygotowania: Szpecle ugotować zgodnie z instrukcją podana na opakowaniu. Serca wraz z fasolką... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...