Przepis na : obiad
Wątróbkę jem bardzo często, tak jak paprykę. Aby wszystko było złożone w jedną wyśmienitą i pożywną całość dodałam komosy ryżowej białej. Smak jest wykwintny! Składniki: 100-200g ugotowanej wątróbki 2 łyżki suchej komosy ryżowej białej + 1/2 szklanki wody 1 papryka przyprawy do rosołu z wątróbki: jarzynka bez soli, susz warzywny, majeranek, pieprz ziołowy Sposób przygotowania: Komosę ryżową dokładnie płuczemy i gotujemy w osolonej wodzie. Między czasie do wrzącej wody wrzucamy dokładnie oczyszczoną w... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...