Przepis na : deser
Dawno temu postanowiłam zrobić po raz pierwszy samodzielnie masło orzechowe. Stwierdziłam, że te sklepowe ma za dużo symboli E. Nie umiem porównać mojego od sklepowego, gdyż nie kosztowałam. Na prawdę polecam zrobić taką pyszność, a na dodatek zdrową. Składniki: 400 g orzechów arachidowych (ziemnych) sól Sposób przygotowania: Do blendera ręcznego lub malaksera wsypujemy orzechy. Mieszamy dotąd, aby uzyskać gęstą, płynną konsystencję. Od czasu do czasu łyżeczką zbieramy masę z brzegów pojemnika. Na k... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...