Przepis na : obiad
Mieszanka warzyw często u mnie gości, gdyż są to moje ulubione warzywa, które można zrobić na wiele różnorodnych sposobów. Ugotowane na parze, a do tego podane z jajami ugotowanymi na twardo i komosą ryżową smakują wyśmienicie! Składniki: 2 jaja ugotowane na twardo 30g ugotowanej komosy ryżowej 200g mieszanki warzyw po włosku przyprawy: suszony koperek, suszone pomidory, pieprz cytrynowy, czosnek granulowany Sposób przygotowania: Jaja gotujmy na twardo. Następnie ostudzamy je w zimn ej wodzie i obieramy. Na parz... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...