Przepis na : obiad
Dynia po raz kolejny tym razem w gofrach na wytrawnie. Dzięki płatkom drożdżowym nieaktywnym gofry nabierają wyśmienitego smaku! Składniki: 2 jaja 1/2 szklanki puree z dyni 3 łyżki mąki żytniej 1 łyżka płatków drożdżowych nieaktywnych szczypta proszku do pieczenia przyprawy: sól, pieprz czarny, czosnek granulowany, zioła prowansalskie, papryka słodka 1 łyżka pestek dyni Sposób przygotowania: W misce umieszczamy wszystkie składniki (oprócz pestek dyni). Całość dokładnie mieszamy. Odstawiamy na ok. ... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...