Przepis na : obiad
Wątróbkę się kocha albo nienawidzi. Ja należę do tego pierwszego grona! Ten przepis jest genialny dla osób, którzy unikają wysokiej zawartości tłuszczu w daniach. Składniki: 250g wątróbki z kurczaka 2 średnie cebule 50g suchej kaszy pęczak sól i pieprz ok. 1/2 szklanki wody Sposób przygotowania: Wątróbkę dokładnie myjemy i osuszamy. Cebulę myjemy, obieramy i kroimy w piórka. Między czasie do wrzącej, osolonej wody wrzucamy kaszę. Gotujemy do wchłonięcia wody. Umieszczamy w patelni i zalewamy wodą. Dusimy ok. ... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...