Przepis na : deser
Bardzo proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z wykorzystaniem mąki ryżowej oraz chorwackiej Smokvenjak od Chorwacki Koszyk ! Smokvenjak to chorwackie ciasteczko figowe, które rozpływa się w ustach! Idealnie nadaje się do tego typu wypieków! Składniki: 2 jaja 50 g erytrytolu 10 ml oleju rzepakowego 100 g banana bez skórki 50 g mąki ryżowej 1/4 łyżeczki proszku do pieczenia 100 g Smokvenjak Sposób przygotowania: Jaja utrzeć z erytrytolem na puszystą masę. Dodać olej, rozgniecionego banana, mąkę i proszek do... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...