Przepis na : deser
Dynia coraz częściej gości w tym roku w mojej kuchni. Wcześniej już przygotowałam kilka wypieków, więc pora na kolejne. Tym razem upiekłam z dodatkiem mąk: jaglanej i kokosowej. Niebo w ustach! Składniki: 2 jajka 50g cukru brązowego 3 łyżki oleju rzepakowego 1/2 szklanki mąki jaglanej 1/2 szklanki mąki kokosowej 1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia 200g pieczonej dyni aromat Sposób przygotowania: Do blendera wbijamy jajka i dodajemy cukier. Ucieramy na puszystą masę. Następnie doda... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...