Sezon na pieczenie pierniczków rozpoczęty dlatego dzisiaj u mnie pierniczki z nadzieniem. Ja do nadziewania pierniczków używałam marmolady różanej, ale możecie wybrać dowolny smak. Natomiast dobrze, żeby był to gęsty dżem lub właśnie marmolada. Wtedy macie gwarancję, że nie wypłynie podczas pieczenia pierniczków. Pierniczki najlepiej zrobić z przyprawą, którą wykonacie samodzielnie. Przepis na nią znajdziecie również na moim blogu. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Nadziewane piernic... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.