Makowiec japoński od lat gości na wielu świątecznych stołach. Jest bardzo smaczny, a dodatek jabłek powoduje, że jest wilgotny. Dodając do niego dowolne składniki (np. orzechy, żurawina czy skórka pomarańczowa) dopasujemy go do własnego smaku. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Makowiec japoński – makowiec z jabłkami Składniki 500 g suchego maku 10 jajek 400 g cukru pudru jeśli jabłka są mocno słodkie można dodać mniej cukru 10 łyżek kaszy manny 5 średnich jabłek waga jabłek po ob... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.