Makowiec japoński – makowiec z jabłkami.

Makowiec japoński – makowiec z jabłkami.

Makowiec japoński – makowiec z jabłkami.

Makowiec japoński od lat gości na wielu świątecznych stołach. Jest bardzo smaczny, a dodatek jabłek powoduje, że jest wilgotny. Dodając do niego dowolne składniki (np. orzechy, żurawina czy skórka pomarańczowa) dopasujemy go do własnego smaku. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Makowiec japoński – makowiec z jabłkami Składniki 500 g suchego maku 10 jajek 400 g cukru pudru jeśli jabłka są mocno słodkie można dodać mniej cukru 10 łyżek kaszy manny 5 średnich jabłek waga jabłek po ob... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

24 przepisy na makowiec

Udany makowiec na święta to podstawa!

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.