Kotlety jajeczne

Kotlety jajeczne

Kotlety jajeczne

Przepis na : obiad

Dzisiaj zapraszam Was na pyszne kotlety jajeczne, robiłam je pierwszy raz, ale z pewnością będą dużo częściej gościły na moim stole. Z sezonowymi warzywami stanowią całkiem lekki i przyjemny posiłek. Smakują idealnie na ciepło jak i na zimno. Kotlety jajeczne to doskonała alternatywa dla tych, którzy nie przepadają za mięsem. Możecie do nich dodać natkę pietruszki lub koperek. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Kotlety jajeczne Składniki 5-6 jajek ugotowanych na twardo 1 jajko 1 łyżka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.