Dzisiaj coś dla mięsożerców, porcja pysznego pieczonego boczku. Kanapka z pieczonym boczkiem z dodatkiem kiszonego ogórka, w taki mroźny dzień dostarczy Wam trochę kalorii. :) (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Boczek pieczony Czas przygotowania 12 godz Czas gotowania 2 godz Składniki 2 kg boczku bez kości sól (około 2 płaskie łyżeczki) 2 łyżki majeranku 5-6 ząbków czosnku Instrukcje Ząbki czosnku dzielimy na pół, nożem robimy niewielki wgłębienia w boczku i wciskamy w nie ząbki c... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.