Beza Pavlova z frużeliną wiśniową – tort bezowy

Beza Pavlova z frużeliną wiśniową – tort bezowy

Beza Pavlova z frużeliną wiśniową – tort bezowy

Uwielbiam bezy więc tym razem proponuję bezę Pavlovą z frużeliną wiśniową. Smak obłędny, prezentuje się pięknie, nie jest też trudna do zrobienia, wystarczy dobrze ubić białka. Szkoda tylko, że znika tak szybko. ;) (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Beza Pavlova z frużeliną wiśniową .wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; } Składniki Składniki na bezę: 6 białek 300 g drobnego cukru 1 łyżeczka soku z cytryny 1 łyżeczka mąki ziemniacz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.