Torcik kapuściany

Torcik kapuściany

Torcik kapuściany

Przysłowiowy groch z kapustą w eleganckim wydaniu, czyli pomieszanie z poplątaniem w formie torcika warzywnego. Danie jest trochę pracochłonne, bo trzeba gotować, sparzać, smażyć i piec. Gotowy torcik bardzo ładnie się kroi, ma zwartą, ale delikatną konsystencję, pachnie przyprawami i smakuje kapuściano. Można go podawać na obiad, kolację, eleganckie przyjęcie lub wigilię. Jako dodatek idealnie pasuje do niego sos pomidorowy. Składniki: – 1/2 kapusty białej, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Autor

GoszkaGoszka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, tarta, czosnek, cebula, ser żółty, kapusta z grochem, jajko, pieczenie, ser, bułki, zupa pomidorowa, sos pomidorowy, mięso mielone, sosy, mięso, kolacja, obiad, mielone, zapiekanka, boże narodzenie, zapiekanki, ser biały, sos do jajek, zapiekanka warzywna, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone, pieczeń z mielonego, sos do mielonego , zapiekanka z serem, mięso na obiad

Inne przepisy z To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.