Schab w czapie z mielonego mięsa i pieczarek
Schab w czapie z mielonego mięsa i pieczarek
Schab pieczony w czapie mielonego mięsa z pieczarkami pięknie prezentuje się po przekrojeniu, równocześnie pozostając smacznym. A smakuje i na ciepło w towarzystwie sosu pieczarkowego, i na zimno z żurawiną. To niekwestionowana ozdoba świątecznego obiadu. Składniki: • kawałek schabu, ok. 1 kg Farsz • 500 g mięsa mielonego z indyka • 250 g pieczarek • 1 cebula • 1 ząbek czosnku • 1 jajko • 1 bułka kajzerka • 3 łyżki oleju • sól, pieprz, zioła prowansalskie do... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu To co kocham
Autor
Goszka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, schab, mięso, pieczarki, mięso mielone, bułki, schab gotowany, pieczeń z mięsa mielonego, sos pieczarkowy, sosy, świąteczne przepisy, obiad, indyk, mielone pieczarki, wieprzowina, mięsa pieczone, mięso na obiad, jajka z farszem, pieczarki do obiadu, pieczarki w sosie, sos mięsny
Inne przepisy z To co kocham
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję