Coś szybkiego, coś pysznego, coś truskawkowego z bananową nutką! Składniki: ? 2 banany ? 1/4 szklanki mleka ? 1/4 szklanki oleju ? 1/4 szklanki cukru ? 1 łyżeczka sody ? 1 szklanka mąki ryżowej ? 500 g truskawek ? cukier puder Wykonanie: ? Zmiksować banany z mlekiem, olejem, cukrem, sodą i mąką. ? Ciasto wylać do tortownicy śr. 24 cm, wyłożonej papierem do pieczenia. ? Na wierzch ułożyć truskawki jedna obok drugiej, dość ściśle. ? Piec w temp. 180 st.C przez 30 minut. czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...