Pasta z wędzonej makreli i serka wiejskiego
Pasta z wędzonej makreli i serka wiejskiego
Pyszna pasta z makreli wędzonej z dodatkiem serka wiejskiego i szczypiorku pasuje na śniadanie i kolację. Składniki: 1 makrela wędzona 1 serek wiejski szczypiorek 1 łyżeczka musztardy 1 łyżeczka chrzanu sól, pieprz Makrelę obrać ze skóry i ości, szczypiorek pokroić. Makrelę, serek wiejski i szczypiorek wymieszać z musztardą i chrzanem, doprawić solą i pieprzem. Dobrze wymieszać. Smacznego! czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu talerz przyjemności
Autor
Karolina
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
makrela, serek wiejski , makrela wędzona, śniadania, śniadanie, pasty, pasta, kolacja
Inne przepisy z talerz przyjemności
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję