Pasta z fety i orzechów włoskich

Pasta z fety i orzechów włoskich

Pasta z fety i orzechów włoskich

Przepis na : śniadanie

Łatwa i szybka pasta z sera fety i orzechów włoskich urozmaici śniadania, podwieczorki lub kolacje. Podana z ciemnym chlebem posmarowanym masłem, pomidorem i rukolą.  Składniki: 80 g orzechów włoskich 1/2 opakowania sera fety (około 135 g) pęczek szczypiorku 2-3 łyżki oliwy z oliwek pieprz papryka słodka Dodatkowo:  chleb razowy  margaryna Śniadaniowa o smaku Wiejskiego Masła pomidor rukola Orzechy włoskie zmielić. Ser feta rozetrzeć widelcem, dodać zmielone orzechy i posiekany szczypiorek. Przypr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu talerz przyjemności

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.