Pomarańczowa konfitura z dodatkiem słodkiej i ostrej papryki

Pomarańczowa konfitura z dodatkiem słodkiej i ostrej papryki

Pomarańczowa konfitura z dodatkiem słodkiej i ostrej papryki

Słodka, pikantna i lekko gorzka konfitura z pomarańczy i chili. Wyśmienity dodatek do serów i nie tylko. Pikantna konfitura z pomarańczy i chilli to świetny dodatek do wszystkich serów: żółtych, pleśniowych i twarogowych. Słodka, pikantna i lekko gorzka, taka jest konfitura z pomarańczy, ostrej i słodkiej papryki. Pikantna konfitura z pomarańczy jest świetnym dodatkiem do serów: żółtych, pleśniowych, twarogowych. Możemy ją wykorzystać do marynowania grillowanych mięs, jest również świetnym dodatkiem do tost... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tajemnice Smaku

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Magiczne substancje spalające tłuszcz

Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.