PIZZA – przepisy i techniki znanego pizzaiolo

PIZZA – przepisy i techniki znanego pizzaiolo

PIZZA. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo – Dan Richer i Katie Parla. Pizza bliska perfekcji? Z tą książką to możliwe – autentyczna, inspirująca, niezawodna. PIZZA. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo – książka, która zmieni twoje podejście do pizzy Książka PIZZA. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo autorstwa Dana Richera i Katie Parlą to prawdziwa skarbnica wiedzy, która przypadnie do gustu każdemu, kto uwielbia pizzę. Dan Richer to jeden z najlepszych pizzaiolo, którego restauracja Razza zdobyła uznani...

Czytaj dalej na blogu Tajemnice Smaku

Warto przeczytać

Wszystko co powinieneś wiedzieć o idealnym cieście do pizzy

Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.