Pieczony ser camembert z pastą truflową

Pieczony ser camembert z pastą truflową

Przepis na : kolacja

Pieczony ser camembert z pastą truflową, miodem i orzechami włoskimi. Elegancka przystawka z tymiankiem i grzankami z ciabatty, która doskonale sprawdzi się na każdym przyjęciu, łącząc wyrafinowane smaki w jednym daniu Jak przygotować pieczonego camemberta z pastą truflową, miodem i orzechami? Pieczony camembert z aromatyczną pastą truflową to idealna propozycja na elegancką przystawkę lub wykwintną przekąskę. Kremowy ser w połączeniu z miodem i chrupiącymi orzechami włoskimi tworzy doskonały zestaw smaków....

Czytaj dalej na blogu Tajemnice Smaku

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.