Pieczone w pomidorowej passacie białe papryki faszerowane mięsem i ryżem

Pieczone w pomidorowej passacie białe papryki faszerowane mięsem i ryżem

Przepis na : obiad

Białe papryki faszerowane nadzieniem z mielonego mięsa i ryżu, zapiekane w passacie pomidorowej. Danie, które zachwyca prostotą przygotowania oraz wyrazistym smakiem. Idealne na obiad lub kolację Jak przygotować danie z białych papryk faszerowanych mięsem i ryżem w pomidorowej passacie? Pieczone w pomidorowej passacie białe papryki faszerowane mięsem i ryżem to klasyczne danie, które zachwyca zarówno swoim wyglądem, jak i smakiem. Delikatne papryki w połączeniu z soczystym nadzieniem z mięsa, ryżu i aromatyczny...

Czytaj dalej na blogu Tajemnice Smaku

Warto przeczytać

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.