Pieczona dynia z szałwią, pieczarkami z fetą i pomidorami

Pieczona dynia z szałwią, pieczarkami z fetą i pomidorami

Pieczona dynia z szałwią, pieczarkami z fetą i pomidorami

Przepis na : obiad

Upiecz to! Pieczona dynia z szałwią i pieczarkami z dodatkiem fety i pomidorów Dynia, pieczarki, pomidory stanowią prawdziwe jesienną kombinację. Dodatek fety sprawia, że potrawa zyskuje odpowiedni smak i aromat. Takie pieczone warzywa możemy zjeść na gorąco, lub jako sałatka na zimno. Świeża rukola i sos musztardowy stanowią świetne dopełnienie smakowe całego dania. Nie zawsze jednak mamy w domu zielone listki rukoli. Możecie je pominąć, robiłam to danie również bez zielonych liści i i sosu musztardowego, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tajemnice Smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.