Smaczne i chrupiące marynowane rzodkiewki – doskonała pikantna przekąska. Przedłuż sezon rzodkiewkowy i odkryj ich nowy smak. Sprawdź ten prosty przepis. Najsmaczniejsze rzodkiewki to te świeże, prosto z grządki. To pyszna, chrupiąca i zdrowa przekąska. Zalewając rzodkiewki marynatą lub solanką, przedłużamy sezon rzodkiewkowy i odkrywamy nowe smaki. Marynowanie rzodkiewek to sposób na przedłużenie trwałości i wzbogacenie smaku. Możemy przechować je, marynując w occie z wodą, cukrem i solą lub fermentując w...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...