Kiszony koper włoski, fenkuł z suszonymi morelami i czerwoną cebulą

Kiszony koper włoski, fenkuł z suszonymi morelami i czerwoną cebulą

Przepis na : sałatka

Domowe kiszonki – kiszony koper włoski. Fermentowany fenkuł na ostro, czyli pyszna i zdrowa kiszona sałatka Fenkuł, czyli koper włoski to bardzo pyszna i aromatyczna roślina o wszechstronnym zastosowaniu. Bulwę kopru możemy spożywać na surowo, gotowana, pieczoną, jak i kiszoną. Zielone, świeże i posiekane liście to pyszny i aromatyczny dodatek do wielu potraw. Suszone nasiona kopru włoskiego to również bardzo aromatyczna przyprawa, jak i podstawowy składnik znanej herbatki koperkowej. Smak i zapach kopr...

Czytaj dalej na blogu Tajemnice Smaku

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

12 pysznych przepisów na sałatki na Święta

Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.