Kiszone skórki arbuza – domowe przetwory
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Kiszone skórki arbuza – domowe przetwory
Kiszone skórki arbuza z gochugaru i liśćmi winogron. Przepis w duchu zero waste na smaczną i zdrową przekąskę lub dodatek do różnych potraw Jakie są najlepsze sposoby na wykorzystanie miąższu arbuza w kuchni? Soczysty czerwony miąższ arbuzów jest niezwykle orzeźwiający i smaczny, idealnie gasi pragnienie, co sprawia, że arbuzy są doskonałe na letnie upalne dni. Miąższ arbuza można z powodzeniem wykorzystać do przygotowania orzeźwiających napojów, smoothie, sałatek owocowych lub lodów. Jakie są zalety kiszenia skó...
Czytaj dalej na blogu Tajemnice SmakuAutor
Tajemnice Smaku
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
przekąski, przetwory, sałatki, wiśnia, sałatka
Inne przepisy z Tajemnice Smaku
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję