Kiszone skórki arbuza – domowe przetwory

Kiszone skórki arbuza – domowe przetwory

Kiszone skórki arbuza z gochugaru i liśćmi winogron. Przepis w duchu zero waste na smaczną i zdrową przekąskę lub dodatek do różnych potraw Jakie są najlepsze sposoby na wykorzystanie miąższu arbuza w kuchni? Soczysty czerwony miąższ arbuzów jest niezwykle orzeźwiający i smaczny, idealnie gasi pragnienie, co sprawia, że arbuzy są doskonałe na letnie upalne dni. Miąższ arbuza można z powodzeniem wykorzystać do przygotowania orzeźwiających napojów, smoothie, sałatek owocowych lub lodów. Jakie są zalety kiszenia skó...

Czytaj dalej na blogu Tajemnice Smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję