Jajka faszerowane w skorupkach z grzybami i ziołami

Jajka faszerowane w skorupkach z grzybami i ziołami

Przepis na : śniadanie

Jajka faszerowane w skorupkach, panierowane i smażone na maśle. Skorupki jajek z farszem z jajek, pieczarek lub innych grzybów, cebuli i ziół, to wyśmienite połączenie smaków i tekstur Jajka faszerowane w skorupkach to niezwykle smaczne i efektowne danie, które z pewnością zachwyci Twoich gości. To połączenie jajek na twardo z wyjątkowym nadzieniem z grzybów, cebuli i aromatycznych ziół. Ta potrawa może być idealnym dodatkiem do śniadania, lunchboxa lub kolacji. Chociaż jej przygotowanie może wymagać trochę pr...

Czytaj dalej na blogu Tajemnice Smaku

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.