Wątróbka indycza z jabłkiem i cebulą.

Wątróbka indycza z jabłkiem i cebulą.

Wątróbka indycza z jabłkiem i cebulą.

Przepis na : śniadanie

Idealnie wysmażona, delikatnie przyprawiona - wątróbka. Odpowiednio przygotowana jest nie lada smakołykiem. Ot tak zwykłe danie, kiedy chęci i siły na długie kucharzenie brak :) Idealne połączenie, wątróbka i jabłko sprawia, że smak jest ciekawszy. Zapraszam! Wątróbka z indyka z jabłkiem. Składniki: 250 g wątróbki z indyka  pół jabłka 2 cebule sól, pieprz Przygotowanie: Wątróbkę oczyścić i kroimy na mniejsze kawałki, jabłka pokroić w plastry, cebulę w piórka. Rozgrzać patelnię, zeszklić cebulę na odrob... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tagebuch po polsku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.