Pralinki z buraka - bez cukru, glutenu i jaj

Pralinki z buraka - bez cukru, glutenu i jaj

Pralinki z buraka - bez cukru, glutenu i jaj

Składniki : - 20 daktyli - 1 i 1/2 szklanki kokosu - 1 łyżka oleju kokosowego - 4 malutkie lub 2 średnie buraki Przygotowanie : Daktyle wkładamu do miseczki, zalewamy wodą i odstawiamy na okolo godzinę. Po tym czasie wodę wylewamy. Buraki gotujemy w skórce, po ugotowaniu obieramy i blendujemy. Powinniśmy otrzymać 1/2 szklanki musu z buraków . Kokos mielimy w młynku do kawy. Wszystkie składniki mieszany i blendujemy. Z otrzymanej masy formujemy kuleczki. Wstawiamy na kilka godzin do lodówki. Jeśli chcemy przyśpie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szkrab Je Sam

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.