Zapiekane pieczarki portobello faszerowane kaszą gryczaną

Zapiekane pieczarki portobello faszerowane kaszą gryczaną

Zapiekane pieczarki portobello faszerowane kaszą gryczaną

Przepis na : obiad

Pieczarki w kolejnej odsłonie:). Faszerowane smakują świetnie a mocna w smaku kasza gryczana dobrze do nich pasuje. Pyszne danie na obiad lub imprezową przekąskę. Można przygotować je wcześniej i w odpowiednim momencie włożyć do piekarnika. 4 pieczarki portobello 100g kaszy gryczanej 50g tartego sera cheddar 1 cebula  1 ząbek czosnku 1 czerwona papryka 3 łyżki koncentratu pomidorowego 1/2 pęczka natki pietruszki sól, pieprz, papryka słodka, papryka ostra olej 1. Kaszę gotujemy zgodnie z przepisem na opa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.