Udka bez kości faszerowane salami, serem, papryką i cebulą

Udka bez kości faszerowane salami, serem, papryką i cebulą

Udka bez kości faszerowane salami, serem, papryką i cebulą

Przepis na : obiad

Udka bez kości zawsze robią furorę na imprezach. Danie na ciepło, które możemy przygotować wcześniej a w odpowiednim momencie wstawić tylko do piekarnika i czekać aż się upiecze:).  8 udek bez kości 1 żółta papryka 8 plastrów salami  8 plastrów sera żółtego 1 cebula marynata: 4 łyżki keczupu, 2 łyżki musztardy, 1 łyżka czerwonej papryki, 3 łyżki oleju sól i pieprz do smaku  1. Przygotowujemy marynatę: mieszamy ze sobą wszystkie jej składniki, nacieramy nią dokładnie udka. 2. Paprykę kroimy w paski, c... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.