Schab z papryką pieczony w plastrach

Schab z papryką pieczony w plastrach

Schab z papryką pieczony w plastrach

Przepis na : obiad

Kolejny obiad, który robi się sam. Pieczone mięso to zawsze dobry pomysł, gwarantuję, że zasmakuje każdemu. Dzięki długiemu pieczeniu jest miękkie i kruche.  1 kg schabu 500g papryki czerwonej marynata: 1 łyżka słodkiej papryki, 1 łyżeczka ostrej papryki, 3 łyżki musztardy, 3 łyżki oleju, sól, pieprz 1. Schab kroimy w plastry. Paprykę kroimy w kostkę.  2. Wszystkie składniki marynaty mieszamy ze sobą, nacieramy nią plastry mięsa. Dokładamy paprykę, mieszamy.  3. Schab z papryką przekładamy do rę... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.