Pęczotto z ekologicznym pęczakiem jęczmiennym Symbio

Pęczotto z ekologicznym pęczakiem jęczmiennym Symbio

Pęczotto z ekologicznym pęczakiem jęczmiennym Symbio

Włosi mają risotto, my mamy pęczotto! ;-) To danie pokazuje, że kasza wcale nie musi być nudna, wystarczy tylko trochę wyobraźni. Zapomniany przez wielu pęczak jest jednym z moich ulubionych dodatków do obiadu, choć w takiej formie może być również samodzielnym daniem. Pęczak, spośród wszystkich kasz jęczmiennych ma najwięcej wartości odżywczych. Polecam wprowadzić go i do Waszego menu, na pewno wyjdzie to na zdrowie. :-)200g ekologicznej kaszy jęczmiennej pęczak Symbio1 średnia cebula1/3 szklanki białego, wytraw... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.