Bardzo aromatyczna, aksamitna i rozgrzewająca zupa cebulowa świetna na chłodne dni. Idealnie komponuje się z ziołowymi grzankami i rewelacyjnie smakuje. Składniki: 6 średnich cebul 2 ząbki czosnku 2 łyżki masła 1,5 litra bulionu 200g serka topionego o smaku śmietankowym tymianek pieprz sól 4 kromki chleba tostowego olej zioła prowansalskie Wykonanie: 1. Cebulę obrać, przekroić na pół, następnie pokroić w piórka, a czosnek drobno posiekać. Cebulę z czosnkiem smażyć na maśle do momentu aż się lekko zrumieni. Prz... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.