Bardzo tania, szybka w przygotowaniu, smaczna warzywna sałatka, w której główną rolę pełnią nasze polskie ziemniaki otoczone czerwoną cebulą i kiszonym ogórkiem. Potrawa kuchni niemieckiej oraz kuchni pozostających pod wpływami niemieckimi. Świetny dodatek do każdego rodzaju mięsa, również grillowanego. Składniki: 800g ziemniaków 4-5 kiszonych ogórków 2 czerwone cebule 2-3 łyżki majonezu sól pieprz Wykonanie: 1. Ziemniaki dobrze wyczyścić i ugotować w mundurkach w lekko osolonej wodzie, odcedzić, wystudzić... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.