Tatar z wędzonego łososia i awokado

Tatar z wędzonego łososia i awokado

Tatar z wędzonego łososia i awokado

Tatar na bazie wędzonego łososia, awokado i świeżego koperku. Idealna przystawka dla fanów tatara w nowoczesnej, zdrowej wersji oraz świetny jako imprezowa przekąska. Składniki: 200g wędzonego łososia w plastrach 1 awokado sok z połowy cytryny 2 łyżki świeżego posiekanego koperku świeżo zmielony pieprz Wykonanie: 1.  Łososia drobno posiekać, wymieszać z posiekanym koperkiem, skropić sokiem z cytryny, doprawić pieprzem i dokładnie wymieszać. 2.  Awokado pokroić drobną kosteczkę i również skropić sokiem z... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szalona Kuchnia Eweliny

Autor

Szalona Kuchnia Eweliny Szalona Kuchnia Eweliny

Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

awokado, łosoś, łosoś wędzony, przekąski, przystawki, przekąska, ryba, ryby, przystawka z łososiem

Inne przepisy z Szalona Kuchnia Eweliny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.