Tatar na bazie wędzonego łososia, awokado i świeżego koperku. Idealna przystawka dla fanów tatara w nowoczesnej, zdrowej wersji oraz świetny jako imprezowa przekąska. Składniki: 200g wędzonego łososia w plastrach 1 awokado sok z połowy cytryny 2 łyżki świeżego posiekanego koperku świeżo zmielony pieprz Wykonanie: 1. Łososia drobno posiekać, wymieszać z posiekanym koperkiem, skropić sokiem z cytryny, doprawić pieprzem i dokładnie wymieszać. 2. Awokado pokroić drobną kosteczkę i również skropić sokiem z... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.