Przepis na : obiad
Tradycyjne wołowe burgery o lekkiej cytrynowej nucie, podane w chrupiącej bułce, z pikantną czerwoną cebulą, świeżym pomidorem, lekko orzechową rukolą i konserwowym ogórkiem to świetna alternatywa dla klasycznych hamburgerów. Składniki: 500g wołowiny z łopatki 1 czerwona cebula 1 jajko 1 łyżeczka skórki z cytryny 2 łyżki soku z cytryny 1 łyżeczka mielonej kolendry 2 łyżki natki z pietruszki sól pieprz olej rzepakowy bułka tarta do obtoczenia Dodatkowo: 4 bułki do hamburgerów garść rukoli 2 ogórki konserwowe 2 p... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.