Dojrzewająca w słońcu czerwona papryka połączona z wyrazistą, ostrą cebulą, pomidorami i aromatycznymi przyprawami tworzą idealny dodatek do każdego dania mięsnego oraz potrawy z makaronem. Składniki: 2,4kg czerwonej papryki 8 średnich cebul sól Zalewa: 1 szklanka octu 1 szklanka oleju 16 łyżek cukru 800g koncentratu pomidorowego 8 ziele angielskie 1 łyżka gorczycy 5 listków laurowych Wykonanie: 1. Papryki umyć, pokroić w grubszą kostkę, a cebulę obrać i pokroić w piórka. Pokrojone papryki i cebulę dokładnie... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.