Krokiety cannelloni z szpinakowym farszem

Krokiety cannelloni z szpinakowym farszem

Krokiety cannelloni z szpinakowym farszem

Przepis na : obiad

Moja propozycja szybkiej w przygotowaniu, imprezowej potrawy, w której główną rolę odgrywa makaron oraz składniki bogate w substancje odżywcze: szpinak, cebula oraz czosnek. Wszystko to łączy się idealnie z wyrazistą fetą tworząc szybką, aromatyczną i bardzo smaczną przystawkę. Składniki: 12-14 rurek cannelloni 600g mrożonego szpinaku 60g sera feta 1 duża cebula 2 ząbki czosnku 3 łyżki masła 3 jajka bułka tarta olej pieprz sól Wykonanie: 1. Drobno posiekaną cebulę i ząbki czosnku podsmażyć na maśle, dodać ro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szalona Kuchnia Eweliny

Autor

Szalona Kuchnia Eweliny Szalona Kuchnia Eweliny

Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, feta, szpinak, makaron, makarony, ser feta, bułki, przystawki, cannelloni, obiad, przekąski, przekąska, jajka z farszem, dania z makaronem, makaron ze szpinakiem, szybki obiad, obiad na szybko, szybkie przekąski

Inne przepisy z Szalona Kuchnia Eweliny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.