Przepis na : śniadanie
Mocno zielona, warzywna pasta na bazie zielonego groszku, świeżego koperku, z aromatem czosnku i orzeszków. Idealna do kanapek, świetna jako imprezowa przekąska podana na krakersach ale równie doskonale smakuje z ciepłymi grzankami. Składniki: 300g mrożonego zielonego groszku 2 pęczki koperku 2 ząbki czosnku 75g niesolonych orzeszków ziemnych 5 łyżek oliwy 2 łyżki majonezu sól świeżo zmielony pieprz Wykonanie: 1. Zielony groszek ugotować do miękkości w lekko osolonej wodzie. 2. Koperek posiekać, ... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.