Koperkowa pasta z zielonego groszku

Koperkowa pasta z zielonego groszku

Koperkowa pasta z zielonego groszku

Przepis na : śniadanie

Mocno zielona,  warzywna pasta na bazie zielonego groszku, świeżego koperku, z aromatem czosnku i orzeszków. Idealna do kanapek, świetna jako imprezowa przekąska podana na krakersach ale równie doskonale smakuje z ciepłymi grzankami. Składniki: 300g mrożonego zielonego groszku 2 pęczki koperku 2 ząbki czosnku 75g niesolonych orzeszków ziemnych 5 łyżek oliwy 2 łyżki majonezu sól świeżo zmielony pieprz Wykonanie: 1.  Zielony groszek ugotować do miękkości w lekko osolonej wodzie. 2. Koperek posiekać, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szalona Kuchnia Eweliny

Autor

Szalona Kuchnia Eweliny Szalona Kuchnia Eweliny

Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasta, pasty, majonez, przekąski, przekąska, kanapki, śniadania, pieczywo, przystawki

Inne przepisy z Szalona Kuchnia Eweliny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.