Jajeczno - brokułowa pasta kanapkowa

Jajeczno - brokułowa pasta kanapkowa

Jajeczno - brokułowa pasta kanapkowa

Rewelacyjna, zdrowa śniadaniowa pasta do kanapek na bazie chrupiącego brokułu, ugotowanych na twardo jajek, pachnącego, świeżego szczypiorku i wyrazistego, aromatycznego czosnku to moja propozycja smarowidła własnej roboty. Składniki: 500g brokułu 3 jajka 1 pęczek szczypiorku 1 ząbek czosnku 3-4 łyżki majonezu sól pieprz Wykonanie: 1.  Brokuł umyć, podzielić na różyczki i ugotować al dente w lekko osolonej wodzie, a następnie wystudzić i rozgnieść widelcem. 2.  Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obra... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szalona Kuchnia Eweliny

Autor

Szalona Kuchnia Eweliny Szalona Kuchnia Eweliny

Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

brokuły, brokuł, pasty, pasta, majonez, kanapki, kanapka, brokuł z jajkiem

Inne przepisy z Szalona Kuchnia Eweliny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.