Pasta z makreli, jajek, ogórków i cebuli.

Pasta z makreli, jajek, ogórków i cebuli.

Pasta z makreli, jajek, ogórków i cebuli.

  Lubię domowe pasty kanapkowe, a szczególnie z wędzonej makreli, dlatego to już druga wersja takiej pasty na blogu. Serdecznie polecam, warto poświecić chwile na przygotowanie, bo kanapki ze świeżego chrupiącego chleba z tą pastą smakują wyśmienicie ;) Składniki: 1 wędzona makrela 2 ogórki kiszone 1 cebula 2 jajka 1 łyżka majonezu 2 łyżki śmietankowego serka kanapkowego pieprz Przygotowanie:   Jajka gotujemy na twardo. W tym czasie cebule i ogórki drobno siekamy , wrzucamy do miseczki. Makrele roz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Symfonia smakowa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.