Całkiem inna niż każda jaką jadłam,jak lubicie musztardę to coś zdecydowanie dla was. Mój mąż jest nią zachwycony.Smak w dużej mierze zależy od tego jaką musztardę użyjecie ja użyłam dijon bo taką lubię najbardziej,ale możecie użyć delikatesową lub jakąś ostrą -naprawdę ciekawy przepis.Słoików nie pasteryzujemy-mają przetrwać tak zimę w chłodnym miejscu bez problemu. Składniki: ok. 12 dużych, mięsistych papryk (dałam czerwoną, zieloną i żółtą) 150 ml octu 10% 150 ml wody 2 łyżki cukru 1 łyżka soli 8-10... czytaj dalej...
Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...lubię szybką prostą kuchnię,dla każdego,ale nie boje się również nowości z kuchni-u mnie na pewno znajdziesz coś dla siebie-zapraszam